Η σημαία της Ε.Ο.Κ. & το παγκόσμιο δούλεμα

Go down

Η σημαία της Ε.Ο.Κ. & το παγκόσμιο δούλεμα Empty Η σημαία της Ε.Ο.Κ. & το παγκόσμιο δούλεμα

Post  anwnymh bats on Wed Jan 13, 2010 1:37 pm

Υπάρχει γενικά η εντύπωση ότι ο γνωστός κύκλος με τα αστέρια στη σημαία της άλλοτε ΕΟΚ και σήμερα Ευρωπαικής Ένωσης αντιστοιχεί στον αριθμό των κρατών-μελών της,όπως συμβαίνει με την αστερόεσσα των ΗΠΑ. Πρόκειται ωστόσο για πλάνη, αφού τα αστέρια της ευρωπαικής σημαίας είναι 12, ενώ η ΕΟΚ ξεκίνησε με 6 κράτη-μέλη και σήμερα αριθμεί 27!!!Εκείνοι που σχεδίασαν την σημαία και που οριστικοποιήθηκε στις 8/12/1955, την εμπνεύστηκαν από την Αποκάλυψη του Ιωάννη (δεν είμαι θεούσα LOL) και μάλιστα από την φράση:"Και σημείον μέγα ώφθη εν τω ουρανώ. Γυνή περιβεβλημένη τον ήλιον και η σελήνωη υποκάτω των πόδων αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα, και εν γαστρί έχουσα, και κράζει ωδίνουσα και βασανιζομένη τεκείν".

Ο καθηγητής φιλοσοφίας στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης Π.Τζαμαλίκος, ο οποίος ερεύνησε σχετικώς, τονίζει: "Η λογική και ο συμβολισμός της ευρωπαικής σημαίας δεν είναι άλλος από εκείνη των πιστών χριστιανών που οραματίστηκαν την Ένωση και υπογραμμίζει το θρησκευτικό χαρακτήρα και το κοινό πολιτιστικό υπόβαθρο των κρατών που συνέστησαν την Ευρωπαική Κοινότητα" (περιοδικό Πανεπιστημιούπολη,Θεσ/νίκη 2003)

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο τότε Ιρλανδός πρόεδρος των υπουργών Εξωτερικών του Συμβουλίου της Ευρώπης Liam Cesgrave ύψωσε για πρώτη φορά τη σημαία αυτή στο Στρασβούργο στις 13/12/1955, είπε: Το 12 είναι το σύμβολο της πληρότητας και της απλότητας, έτσι όπως πρέπει να είναι η ενότητα των λαών μας.Να κυματίζει επι μακρόν, ελεύθερα και ειρηνικά,με την ευλογία του Θεού".

Και ερωτώ εγώ το ταπεινό μέλος του forum σας, αφού έχω και την άδεια να μιλάω: Για ποια ενότητα ποιών λαών μιλάμε σήμερα όταν επικρατεί ρατσισμός και μπουρδελο χαζο ανταγωνιστικο πολεμικο κομπλεξική διάθεση? Για ποια έθνη κυματίζει επί μακρόν η κάθε σημαία στο δικό της κράτος ενώ παντού καίγεται και λεηλατείται? Για ποια ελευθερία και ειρήνη μιλάμε όταν σφάζονται και αφανίζονται λαοί και πολιτισμοί? Πού είναι ακριβώς η ευλογία του Θεού να πάω να την βρω κι εγώ? Η σημαία της ΕΟΚ μας μάρανε να κυματίζει όταν πλέον όλες οι φυλές και οι λαοί κυματίζουν κι αρμενίζουν ακυβέρνητοι, ψευτοελεύθεροι και εγκλωβισμένοι στο μύθο της ψευτοεπανάστασης, του χουλιγκανισμού, του παραμυθιού της διαφάνειας και της οικολογίας ενώ όλοι μας οδεύουμε προς την παγκόσμια κυβέρνηση, άρα τον χειρότερο δικτατορικό θεσμό που θα μπορούσαμε να υποβληθούμε και να προσκυνούμε.
anwnymh bats
anwnymh bats

Posts : 142
Points : 653
Join date : 2010-01-13
Location : in & out

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum